Monday, February 9, 2009

Peliknye..



Aku agak kehairanan dgn student usim ni...psl ape tau x?psl bmake-up..mmgla pmpuan ni xlps dr makeup n itu merupakan satu keperluan harian..tol x?
tp yg aku heran dgn bdk2 usim ni ble tpandang gurl yg make-up dorg punye pndgn cm len mcm je. bkn laki tp pmpuan..apekh itu pndgn jeles?huhu...bukanla nk ckp pkai
make up tebal2 tp cukupla sekadar bedak n secalit lipstik..4 ur information,aku mmg jns yang minat make-up n xsuke klu tgk muka aku pucat je..dats why aku klu ke mane2 xmiz dr bwk cmpact powder n lipstik dl beg. pnh dlu ms aku br lg d planet usim ni, aku ditegur dgn 1 slank yg blm pnh aku dgr spjg hytku-'jangok'..aku jd hairan. lame2 br aku tau jangok 2 bermaksud melaram@b'cntik2..huhu xtau nk sebut pe.aku pelik jgk sbb ape aku dtegur begitu..rupenya br aku phm..
aku bukan nk ckp pe..mmgla kita d suruh berhias hanya untuk suami tp dr skrg la kena try..nti dgn suami coreng je muka..so blaja la dr skg!xrugi pun..

2 comments:

LoVeHoLiC said...

makeup xpe tp jgn b'lbh-lbh pla..

aNiSLoVeLygUrLz.... said...

betul2...
student usim kan..
klu pmpuan bermake-up..
slalu pandg pelik..
coz i pon bermake-up gak klu gi kls....
yela untuk self confidence kita la kan time present ke or ape2..
tapi plik ar student usim ni..
diorg cam tgok smcm je bila kita makap..nape ea?
hadoi..

LAW STUDENT USIM